Landelijke dag Burkina Faso Platform 2010

De landelijke dag van het Burkina Faso platform heeft mij de afgelopen maanden goed bezig gehouden. Zoveel dat ik alle webdev en dit blog bijna volledig links heb laten liggen. Maar de feitelijke dag was een groot succes, al is dat weer een subjectieve impressie van mij. Ik had het te druk om feiten, cijfers en meningen te kunnen verzamelen.

Maar wat ik zag, was mensen die aandachtig luisterden naar de presentaties, actief meededen aan de workshops en vooral heel veel met elkaar praatten en op zoek waren naar raakvlakken en mogelijkheden tot samenwerking.

Kritische noten waren er ook volop: wordt dat project wel goed aangepakt, waarom doen jullie dat niet, of dat wel? Ook met de keynote speakers was niet iedereen het eens en een enkeling vond de Burkina Faso dag te nauw gedefinieerd, omdat het zich op slechts één land richtte.

Al die kritiek vind ik alleen maar geweldig. Het houdt ons scherp en schept ideeën voor de invulling van een volgende dag. De volgende editie in 2011? Ik vraag me af of we dat halen. De organisatie is toch wel een hele toer. Maar misschien begin 2012! Wilt u er dan ook bij zijn? Laat het mij alvast weten.

Later meer over deze geslaagde dag!

Een kleine preview:
http://www.samsamwater.com/burkinafasodag/
http://burkinadag.yatchanafm.com/#home
http://twitter.com/luukdiphoorn

Ik probeer deze week nog alle presentaties online te plaatsen op de officiele sites:
http://burkinafasoplatform.nl/

http://auburkina.nl/Platformdag2010

http://burkinadag.yatchanafm.com/#23

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.