Op 29 September is het weer zo ver - de Partin-dag 2018! Dit jaar organiseert Partin haar evenement in samenwerking met Wilde Ganzen en wel in Hilversum. Ook dit jaar belooft het een mooie dag van uitwisseling van kennis en ervaring te worden en een goede gelegenheid om te netwerken. Dagvoorzitters Andhika Rutten en Marc Broere gaan in gesprek met jongeren die een particulier initiatief (PI) begonnen zijn, er is een tryout van het theaterprogramma van Charles Groenhuijsen en tot slot cabaret van De Verhalenwerf. En daarnaast maar liefst 20 workshops en lezingen (zie de word-art in de header of download het programmaboek: https://www.kleinegoededoelen.nl/wp-content/uploads/2018/08/20180831-programmaboek-Partindag-2018.pdf)

Waar er vorig jaar een bijeenkomst was speciaal voor het Burkina Faso Platform zijn er nu tafelgesprekken voor Sri Lanka en Zuid-Afrika. Toch roep ik iedereen die in Burkina Faso actief is op om te komen, want het is gewoon een prachtige gelegenheid om elkaar weer te zien!

Inschrijven: https://www.kleinegoededoelen.nl/event/partin-dag-2018/ (7,50 voor leden, 15,- voor niet-leden, 20 euro aan de deur)

Natuurlijk ga ik dit jaar ook vloggen! Een jaar geleden heb ik op Partin namelijk mijn vlog-carrière van start laten gaan. De drempel was hoog, en het resultaat was dan ook niet echt een vlog, maar wel een impressie van de dag: zie geocherylvids op youtube. Dit jaar gaan we wél echt vloggen!

Hieronder nog enkele foto's van vorig jaar.

Hopelijk tot ziens op de Partindag,

Cheryl